طرز تهیه سوپ قارچ (هلندی) -آکا

آشپزی ایرانی - مجله اینترنتی آتایران:
,آشپزی،آشپزی ملل،آشپزی ملل در آکا ایران،طرز تهیه سوپ قارچ،طرز تهیه سوپ قارچ هلندی،سوپ قارچ،سوپ قارچ  هلندی،آکا ایران،مجله اینترنتی،مجله،مجله آشپزی،آتا،آکا ایران,[categoriy]

طرز تهیه سوپ قارچ (هلندی) -آکاآشپزی،آشپزی ملل،آشپزی ملل در آتا ایران،طرز تهیه سوپ قارچ،طرز تهیه سوپ قارچ هلندی،سوپ قارچ،سوپ قارچ هلندی،مجله اینترنتی آتا ایران،مجله اینترنتی،مجله،مجله آشپزی،آتا،آتا ایران

آکاایران: طرز تهیه سوپ قارچ (هلندی)


موادلازم برای 3نفر:

به گزارش آکاایران: آب مرغ: 600 میلی لیتر.
قارچ: 450 گرم .
پیاز: 1 عدد.
پنیر هلندی: 100 گرم.
نان برشته شده: 6 تکه.
پنیر باترکیزه پنیر اتریشی-آلمانی: 3 قاشق چایخوری.
کره: 15 گرم.
آرد: 2 قاشق غذاخوری.
نمک و فلفل،شکر،پودرسیر،آویشن و روغن بمقدار لازم.

طرز تهیه :

1.پیاز ها را ریز خرد کرده و با مقداری روغن کمی تفت میدهیم و از ظرف خارج می کنیم.

2.مقدار کمی روغن را با کره داخل قابلمه ریخته و قارچهای خرد شده را اضافه می کنیم ،

مقدار کمی نمک و فلفل را اضافه می کنیم و حرارت را کم می کنیم تا خوب آب بیندازد.

3.آب مرغ،پنیر هلندی و پیاز ها را همراه کمی پودرسیر و آویشن داخل مخلوط کن ریخته

و خوب مخلوط میکنیم وبه قارچ ها اضافه میکنیم و میگذاریم کمی بجوشد.

4.آرد را اضافه می کنیم تا کمی غلیظ شود( این سوپ باید کمی غلیظ باشد و کاملا جا افتاده باشد )،

نمک و فلفل را اندازه کرده،داخل هر کاسه سوپ یک قاشق پنیر باترکیزه )butter kase( ریز رنده شده پخش میکنیم،

5.سوپ را داخل ظرف ها میریزیم و همراه نان برشته شده سرو می کنیم.

تبلیغات

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق [email protected] تخلف اطلاع دهید.

جستجو های اخبار روز

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار