میانگین تولید استان در فرآورده های دامی ۳ برابر میزان مصرف است

سید محمد تراپ میری در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: استان در زمینه تولید دام و طیور و فرآورده های دامی هیچ مشکلی ندارد و میانگین تولید استان در این حوزه سه برابر مصرف است به گونه ای که میانگین سرانه تولید سالانه گوشت سفید ۵۰ هزار تن و گوشت قرمز ۲۴ هزار تن است.

به گفته وی، عمده مشکل استان را نبود زنجیره تولید به ویژه در حوزه پرورش مرغ یعنی تولید از مزارع تا کشتارگاه صنعتی دانست و افزود: کشتارگاه صنعتی مرغ آبدانان با ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی در صورت راه اندازی بخش مهمی از مشکل تولید، کشتار و صادرات مرغ تولیدی استان را بر طرف می کند.

وی یادآور شد: برای ایجاد کشتارگاه دیگری با ظرفیت ۲۵ میلیون قطعه در سال با بنیاد برکت و بنیاد مستضعفان به منظور سرمایه گذاری رایزنی هایی انجام داده ایم.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان ایلام افزود: مبلغ دو هزار و ۱۵۰ میلیارد ریال نیز بابت خرید گندم مازاد بر نیاز به کشاورزان گندم کار استان پرداخت شده است.

به گفته وی، دو هزار تن دانه روغنی کلزا، پنج هزار تن جو و پنج هزار تن چقندر قند نیز در فصل برداشت محصول با نرخ تضمینی از کشاورزان این استان خریداری شده است.

تراپ میری با بیان اینکه به دنبال ایجاد طرح های کم آب بر در باغات و توسعه باغات پسته در استان ایلام هستیم، اظهار کرد: یکی از اهداف مهم جهاد کشاورزی ارتقای زیربخش های این حوزه و حرکت به سمت مکانیزاسیون کردن مزارع و باغات است که نوین کردن سیستم های آبیاری مزارع و باغات با آبیاری های قطره ای و تحت فشار در دستور کار این سازمان قرار دارد.

تبلیغات

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق info@morix.ir تخلف اطلاع دهید.

جستجو های اخبار روز

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار