طرز تهیه نوشیدنی لیموناد ترش نعنایی مناسب بعد از افطار -آکا


,نوشیدنی های بعد از افطار, نوشیدنی های ماه رمضان, طرز تهیه نوشیدنی های ماه رمضان,[categoriy]

نوشیدنی های بعد از افطار, نوشیدنی های ماه رمضان, طرز تهیه نوشیدنی های ماه رمضان, آشنایی با روش تهیه لیموناد چای ترش نعنایی, روش تهیه لیموناد چای ترش نعنایی, طرز تهیه چای ترش نعنایی, درست کردن چای ترش نعنایی, مواد لازم برای سیروپ نعنا, درست کردن سیروپ نعنا, طرز تهیه لیموناد, درست کردن لیموناد, مواد لازم برای تهیه لیموناد, آموزش آشپزی, سایت آشپزی, آشنایی با نوشیدنی های ماه رمضان, طرز تهیه لیموناد ترش نعنایی

آکاایران: طرز تهیه نوشیدنی لیموناد ترش نعنایی مناسب بعد از افطار

آکاایران نوشیدنی لیموناد ترش نعنایی، بعد از افطار برایتان لازم است

به گزارش آکاایران
حالا که ماه مبارک رمضان در فصل خیلی گرمی قرار گرفته است، نوشیدنی فوق العاده لیموناد ترش نعنایی را برای روزهای گرم تهیه کرده و در افطارتان میل کنید.
مواد لازم برای چای ترش نعنایی :

 چای ترش خشک نصف فنجان  برگ نعنا یک مشت  آب  4 فنجان  شربت نعنا یک سوم تا سه چهارم فنجان


مواد لازم برای لیموناد:

 آب لیمو ترش تازه یک فنجان آب 4 و نیم فنجان  شربت نعنا سه چهارم تا 1 فنجان


مواد لازم برای سیروپ نعنا:

شکر یک و نیم فنجان  آب  یک و نیم فنجان برگ نعنا یک چهارم فنجان


طرز تهیه چای ترش نعنایی مناسب برای ماه رمضان :
چای ترش و برگ های خرد شده نعنا را در قابلمه ای بزرگ ریخته و 4 فنجان آب اضافه کرده و در قابلمه را گذاشته 24 ساعت در یخچال بگذارید بماند.
چای را از صافی رد کنید و به اندازه ی دلخواه شربت نعنا بزنید. با یک سوم فنجان سیروپ شروع کنید و سپس متناسب با ذائقه ی خودتان شربت بیشتری اضافه کنید.
برای تهیه لیموناد نوشیدنی بعد از افطار :
آب لیمو، آب و شربت نعنا را اضافه کرده و در صورت تمایل برای شیرین تر شدن می توانید شربت بیشتری اضافه کنید. لیموناد را در یخچال بگذارید خنک شود.
برای تهیه شربت نعنا :
در قابلمه ای متوسط شکر، آب و برگ های خرد شده نعنا را مخلوط کرده به جوش بیاورید تا شکر حل شود. سپس از روی حرارت برداشته و در قابلمه را 15-10 دقیقه بگذارید سپس بچشید اگر طعم نعنای شربت به اندازه ی کافی بود صافش کنید و گرنه 10 دقیقه دیگر یا بیشتر بگذارید بماند و مزه بدهد. شربت را کناری بگذارید تا به دمای اتاق برسد سپس در یخچال بگذارید خنک شود.
داخل لیوان ها را یخ بریزید و به مقدار مساوی از لیموناد و چای ترش اضافه کنید و روی لیوان ها را با برگ های تازه نعنا و برش های لیمو تزئین کنید .

آموزش پخت انواع غذا با آکا - hamshahrionline.ir

تبلیغات

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق info@morix.ir تخلف اطلاع دهید.

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار