کاچی چهارمغز مقوی برای ماه رمضان -آکا

1395/03/24

سایت سرگرمیخواندنی ها و دیدنی ها ,کاچی چهارمغز,طرز تهیه کاچی,حلوا,[categoriy]

کاچی چهارمغز مقوی برای ماه رمضان -آکاکاچی چهارمغز,طرز تهیه کاچی,حلوا,آشپزی، شیرینی پزی، آموزش پخت انواع غذا,ماه رمضان

آکاایران: کاچی چهارمغز مقوی برای ماه رمضان

آکاایران: طرز تهیه دسر مقوی، خوشمزه و ارام بخش کاچی چهارمغز برای ماه رمضان

مواد لازم برای کاچی چهارمغز :

 نبات خرد شده  دو پیمانه  آرد  دو پیمانه  هل ساییده  یک قاشق عسل دو سوم پیمانه کره 150 گرم زعفران ساییده به میزان لازم گلاب یک سوم پیمانه گل گاوزبان دم کرده یک لیوان * چهار مغز گردو بادام پسته و فندق ریز شده یک پیمانه

به گزارش آکاایران: * چهار مغز گردو بادام پسته و فندق ریز شده، نسبت فندق به بقیه مغزها نصف باشه
طرز تهیه کاچی چهارمغز برای افطار :
نبات را با 6 پیمانه آب و عسل را در ظرفی ریخته روی حرارت می گذاریم تا جوش بیاید و نبات ها حل شود بعد در انتها زعفران و گلاب را اضافه می کنیم.
آرد را کمی تفت می دهیم تا خامی آن از بین برود بعد کره به دمای محیط رسیده را اضافه می کنیم و خوب آن ها را با هم یک دست می کنیم بعد پودر هل را اضافه کرده و هم زده حالا نوبت اضافه کردن شربت می شود.

همین طور که با حرارت کم روی اجاق هست مرتب هم می زنیم تا خوب داخل شربت حل شود گل گاوزبان دم شده را از صافی رد می کنیم و می ریزیم داخل ظرف و هم می زنیم تا مواد کمی خودش را بگیرد حالا مغزها را اضافه می کنیم و هم می زنیم تا به روغن بیفتد.

خواندنی ها و دیدنی ها -

 مطالب مرتبط

تبلیغات

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق [email protected] تخلف اطلاع دهید.

جستجو های اخبار روز

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار