نظارت ۳۰ اکیپ بازرسی بهداشت بر یکصد کشتارگاه اصفهان

عبدالرضا مرادی در گفت‌ و گو با خبرنگار مهر در خصوص طرح نظارت دامپزشکی استان اصفهان در ایام ماه مبارک رمضان، اظهار داشت: با آغاز ماه مبارک رمضان طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی دامپزشکی، هماهنگ با کشور در استان اصفهان اجرایی شد.

وی بیان داشت: بیش از ۳۰ اکیپ نظارتی در غالب این طرح و نظارت بر حدود ۱۰۰ کشتارگاه ،کارگاه بسته‌بندی و همچنین حدود ۱۰هزار مرکز عرضه فرآورده‌های خام دامی، از تولید تا عرضه، به مدت یکماه، در سطح استان نظارت خواهند کرد.

رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی دامپزشکی استان اصفهان اضافه کرد: در ماه مبارک رمضان حجم خرید و فروش فرآورده‌های خام دامی افزایش چشمگیری می‌یابد.

وی با بیان اینکه در طرح تشدید نظارت در ماه مبارک رمضان در سال قبل، بیش از ۱۴ هزار و ۶۰۰ مورد بازرسی از مراکز عرضه و ۲۶۹ مورد بازدید از کشتارگاه و مرکز بسته بندی انجام شده است، گفت: سال قبل بیش از ۲۳ هزار و ۶۳۸ کیلوگرم فرآورده‌های خام دامی توقیف که پس از آزمایش هفت هزار و ۶۵۰ کیلوگرم فرآورده خام دامی ضبط و از چرخه مصرف انسانی خارج شد.

مرادی از تمام کشتارگاه‌ها و مراکز بسته بندی خواست به توصیه‌های مسئولان فنی مستقر در واحدهای خود به دقت گوش دهند تا فرآورده‌های خام دامی سالم تولید شود.

وی به مراکز عرضه فرآورده‌های خام دامی توصیه کرد که فرآورده‌های خام دامی سالم، در مراکز تبدیلی تولید شده سالم را به دست مصرف کنندگان برسانند و به توصیه‌های بازرسین این اداره کل دقت کنند.

رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی دامپزشکی استان اصفهان گفت: شهروندان به عنوان بازرسان افتخاری این اداره کل هستند که از آنها درخواست داریم، در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشت، با شماره چهار رقمی ۱۵۱۲ تماس یا به شبکه دامپزشکی شهرستان مراجعه تا بازرسین دامپزشکی به سرعت به تخلف مربوط رسیدگی کنند.

تبلیغات

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق info@morix.ir تخلف اطلاع دهید.

جستجو های اخبار روز

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار