طرز تهیه کاچی چهار مغز مقوی برای ماه رمضان -آکا

,آموزش آشپزی,پخت غذاهای مقوی برای ماه رمضان,پخت کاچی چهارمغز,[categoriy]

طرز تهیه کاچی چهار مغز مقوی برای ماه رمضان -آکاآموزش آشپزی,پخت غذاهای مقوی برای ماه رمضان,پخت کاچی چهارمغز,پخت کاچی مقوی برای ماه رمضان,درست کردن کاچی چهارمغز,سایت آشپزی,طرز تهیه انواع کاچی,طرز تهیه کاچی چهارمغز,طرز تهیه کاچی چهارمغز مقوی برای ماه رمضان,طرز تهیه کاچی چهارمغز مناسب افطار,طرز تهیه کاچی برای افطار,غذاهای مقوی ماه رمضان,کاچی چهارمغز,مواد لازم برای کاچی چهارمغز,نحوه درست کردن کاچی چهارمغز,آشپزی

آکاایران: طرز تهیه کاچی چهار مغز مقوی برای ماه رمضان


آکاایران: کاچی چهارمغز یک دسر بسیار مقوی و گرم و آرام بخش مناسب ماه رمضان

به گزارش آکاایران: مواد لازم برای کاچی چهارمغز :

 نبات خرد شده  دو پیمانه  آرد  دو پیمانه  هل ساییده  یک قاشق عسل دو سوم پیمانه کره ۱۵۰ گرم زعفران ساییده به میزان لازم گلاب یک سوم پیمانه گل گاوزبان دم کرده یک لیوان * چهار مغز گردو بادام پسته و فندق ریز شده یک پیمانه

* چهار مغز گردو بادام پسته و فندق ریز شده، نسبت فندق به بقیه مغزها نصف باشه

طرز تهیه کاچی چهارمغز برای افطار :
نبات را با ۶ پیمانه آب و عسل را در ظرفی ریخته روی حرارت می گذاریم تا جوش بیاید و نبات ها حل شود بعد در انتها زعفران و گلاب را اضافه می کنیم.

آرد را کمی تفت می دهیم تا خامی آن از بین برود بعد کره به دمای محیط رسیده را اضافه می کنیم و خوب آن ها را با هم یک دست می کنیم بعد پودر هل را اضافه کرده و هم زده حالا نوبت اضافه کردن شربت می شود.

همین طور که با حرارت کم روی اجاق هست مرتب هم می زنیم تا خوب داخل شربت حل شود گل گاوزبان دم شده را از صافی رد می کنیم و می ریزیم داخل ظرف و هم می زنیم تا مواد کمی خودش را بگیرد حالا مغزها را اضافه می کنیم و هم می زنیم تا به روغن بیفتد.

تبلیغات

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق [email protected] تخلف اطلاع دهید.

جستجو های اخبار روز

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار