20 سوپ کدبانو پسند، مناسب ماه رمضان (2)

از آنجا که سوپ ترکیبی سبک تر و آبکی تر از آش است و امسال ماه رمضان هم همچنان در تابستان با روزهای بلند و شب های کوتاه قرار داریم، که قرار است با فاصله کمی بعد از افطار شام هم بخوریم ،پیشنهاد می کنیم به جای آش سوپ بخورید.

مجله آشپزی مثبت: خیلی از افراد عادت دارند روزه شان را باسوپ یا آش باز کنند حالا خیلی فرق نمی کند نوع آن چی باشد فقط یک ترکیب آبکی برایشان کافی است. از آنجا که سوپ ترکیبی سبک تر و آبکی تر از آش است و امسال ماه رمضان هم همچنان در تابستان با روزهای بلند و شب های کوتاه قرار داریم، که قرار است با فاصله کمی بعد از افطار شام هم بخوریم، پیشنهاد می کنیم به جای آش سوپ بخورید.مطلب مرتبط:
6. سوپ گوجه تنوری با طعم ریحان20 سوپ نمره 20 برای کدبانو های آرتیست (2)

2 کیلو گوجه‌فرنگی را بشویید و درشت خرد کنید. 2 عدد پیاز را هم درشت خرد کنید. پیاز و گوجه را در سینی فر بچینید. 3-2 حبه سیر را هم با پوست روی آنها بگذارید. حالا سینی را در فر گرم شده با حرارت 200 درجه سانتی گراد به مدت نیم ساعت حرارت دهید. بعد از این مدت سیرها را از پوست بیرون آورده و به همراه دیگر مواد در قابلمه‌ای بریزید و روی حرارت قرار دهید.

به مواد 2 قاشق روغن زیتون و فلفل سیاه بیفزایید. یک عدد قرص عصاره را به همراه یکی دو پیمانه آب‌جوش به سوپ بیفزایید و بگذارید بجوشند. 3 عدد سیب‌زمینی متوسط را نگینی خرد کنید و به سوپ اضافه کنید. بعد از پخت همه مواد، یک مشت پر برگ ریحان تازه اضافه کنید و سوپ را با گوشتکوب برقی به‌صورت پوره درآورید. اگر نمک سوپ کم بود، مقداری اضافه کنید و برای سرو هم از برگ ریحان و پنیر پارمسان رنده شده  استفاده کنید.


7. سوپ مرغ مکزیکی
20 سوپ نمره 20 برای کدبانو های آرتیست (2)در یک قابلمه 1 عدد پیاز نگینی خردشده را با 2 قاشق روغن حرارت دهید تا نرم شود. حالا 3 تکه سینه مرغ را هم به آن بیفزایید. 400 گرم گوجه‌فرنگی را پوره کنید و به همراه 4-3 قاشق رب گوجه‌فرنگی به مرغ اضافه کنید. 200 گرم لوبیاچیتی، 200 گرم لوبیاقرمز و 200 گرم ذرت را هم به قابلمه بیفزایید و بگذارید همه مواد سوپ روی حرارت ملایم به آرامی بپزند. بعد از پخت مرغ،‌ آن را بیرون آورده ریش‌ریش کنید و دوباره به ظرف برگردانید. برای مزه‌دار کردن سوپ به مقدار دلخواه فلفل قرمز و پودرچیلی به آن بیفزایید. برای سرو می‌توانید روی سوپ را با پنیر رنده شده و چیپس تردیلای خرد شده تزیین کنید.

نکته: یادتان باشد لوبیاها را چند ساعتی خیس کنید.


8. سوپ عدس قرمز
20 سوپ نمره 20 برای کدبانو های آرتیست (2)

1 عدد پیاز درشت را نگینی ریز خرد کنید. 2 حبه سیر را هم ریز رنده کنید. هردو را با 2 قاشق سوپخوری روغن زیتون در قابلمه‌ای مناسب تفت دهید. 2 عدد هویج نگینی ریز خردشده، نصف قاشق تخم گشنیز پودر شده و نصف قاشق زیره به مواد بیفزایید. بعد از اضافه کردن یک‌ونیم پیمانه عدس قرمز، 1 قرص عصاره مرغ یا سبزیجات را هم در 3 پیمانه آب‌جوش حل کنید و داخل قابلمه بریزید. در قابلمه را ببندید و بگذارید سوپ روی حرارت ملایم بجوشد و خوب جا بیفتد. در مرحله آخر پخت 4/1 پیمانه آب‌لیموی تازه اضافه کنید. برای سرو روی سوپ را با پاشیدن کمی فلفل قرمز و برگ خرد شده گشنیز تزیین کنید. 
9. سوپ گوجه با پاستا
20 سوپ نمره 20 برای کدبانو های آرتیست (2)

200 گرم لوبیاسفید را چند ساعت خیس کنید. در قابلمه‌ای 2 قاشق سوپخوری روغن زیتون بریزید و روی حرارت بگذارید. 2 حبه سیر خرد شده را در روغن تفت دهید تا بوی آن بلند شود. نصف قاشق چایخوری آویشن و 5 پیمانه فیله گوجه‌فرنگی هم به مواد بیفزایید. 3 پیمانه آب مرغ هم اضافه کنید و حرارت را زیاد کنید تا سوپ جوش بیاید. بعد لوبیاها را اضافه و حرارت را کم کنید. وقتی لوبیا نیم‌پز شد، 1 پیمانه پاستای فرمی اضافه کنید. در آخر نمک و فلفل سیاه اضافه کنید و برای سرو سوپ آماده را با 3-2 قاشق جعفری خرد شده تزیین کنید.
10. سوپ مرغ با سيب‌زميني و ذرت
20 سوپ نمره 20 برای کدبانو های آرتیست (2)

2 عدد پياز را پوست كنده و به صورت خلالي خرد كنيد و كناري بگذاريد. 4 حبه‌ سير را هم پوست كنده و رنده كنيد. قابلمه‌اي آماده كرده و  2 قاشق سوپ خوری كره را در آن بريزيد و روي اجاق قرار دهيد سپس  یک  عددسينه مرغ را همراه با پياز و سير خرد شده به مدت 5 دقيقه در كره تفت دهيد پس از آن مقدار چهار پيمانه آب و كمي نمك و زعفران و زردچوبه اضافه كنيد و بگذاريد بپزد.  در اين فاصله یک کیلو گرم سيب‌زميني‌ها را هم پوست كنده و به صورت نگيني درشت خرد كنيد. 300 گرم  ذرت را هم در قابلمه ديگري با مقداري آب بپزيد.بعد از اينكه مرغ پخته شد، آن را از قابلمه بيرون آورده و با چاقوي تيز به صورت رشته‌هاي ريز خرد كنيد، سپس دوباره به قابلمه برگردانده و سيب‌زميني و ذرت پخته‌شده را هم به مواد بيفزاييد و بگذاريد سوپ حسابي جا بيفتد. البته در اين مرحله  کمی فلفل قرمز و پودر تخم گشنيز و نمك را هم اضافه كنيد.در پايان سوپ را در ظرف‌موردنظر بكشيد.

ادامه دارد...

تبلیغات

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق info@morix.ir تخلف اطلاع دهید.

جستجو های اخبار روز

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار