غذایی به خوشمزگیِ غذاهای رستورانی

وب‌سایت آشپزباشی: رولت گوشت با پوره سیب زمینی از مجموعه دستورغذایی های مارتا استوارت است که ما دستور پخت آن را برای شما آماده کرده است. این غذای خانگی به همان خوشمزگی غذاهای رستورانی است.

مواد لازم:

    هویج  ۲ عدد کوچک    کرفس  ۲ ساقه    پیاز  ۱/۴ عدد متوسط    آرد سوخاری  ۱/۴ پیمانه    سفیده تخم مرغ  ۱ عدد بزرگ    گوشت  ۳۵۰ گرم    نمک  به میزان لازم    فلفل  به میزان لازم    سس باربیکیو  ۱/۴ پیمانه    سیب زمینی  ۴۵۰ گرم    آبدوغ  ۳/۴ پیمانه    لوبیا سبز  ۴۵۰ گرم    روغن زیتون  ۱ قاشق چای خوری
رولت گوشت با پوره سیب زمینیطرز تهیه:

   1- از قبل، فر را با حرارت 230 درجه سانتی گراد گرم کنید. به کمک غذاساز هویج‌، کرفس، پیاز و آرد سوخاری را به همراه سفیده ی تخم‌مرغ برای حدود 1 دقیقه تا یکدست شوند، مخلوط کنید. آن را در ظرفی بریزید و گوشت را به آن اضافه کنید. بر روی آن ها 1 قاشق چای خوری نمک و یک هشتم قاشق چای خوری فلفل بپاشید.

   2- در سینی فر یک لایه فویل پهن کنید و ترکیب گوشت را به شکل رولت 15 سانتی‌متری بر روی فویل قرار دهید. با قلمو نیمی از سس باربیکیو را بر روی آن بمالید و آن را برای 25 تا 30 دقیقه در فر بگذارید. در میانه پخت مابقی سس باربیکیو را روی آن بمالید.

   3- در این میان در قابلمه ای متوسط، سیب ‌زمینی‌ها را در آب نمک سرد بریزید، آب حدود 3 سانتی متر روی سیب زمینی ها را بپوشاند. آن را بجوشانید و سپس حرارت را کم کنید و اجازه دهید برای 15 تا 20 دقیقه تا چنگال به راحتی در سیب زمینی ها فرو رود، قل بزند. آن ها را آبکشی کرده و به قابلمه برگردانید و برای 1 دقیقه تا آب آن ها کشیده شود، حرارت دهید. آن را از روی حرارت برداشته پوستشان را جدا کرده و به همراه آبدوغ له کنید تا به صورت پوره ای نرم شود. بر روی آن نمک و فلفل بپاشید.

   4- در این میان تا سیب‌زمینی‌ها می پزند، در قابلمه ای 3 سانتی‌متر آب بریزید و یک سبد بخارپز در آن قرار دهید. آب را بجوشانید. لوبیا سبزها را در سبد بخارپز بریزید، درب ظرف را بگذارید و برای 4 تا 6 دقیقه، تا لوبیا ها نرم شوند، بخار پز کنید. سپس آنها را در ظرفی بریزید و به آن روغن، نمک و فلفل اضافه کنید و با هم ترکیب کنید.

   5- رولت گوشت را به همراه لوبیا سبز و پوره ی سیب‌زمینی سرو کنید.

نکات:

1- هویج و کرفس را خرد کنید.

2- از گوشت راسته گاو استفاده کنید. آن را چرخ کنید.

3- در این دستور، از آبدوغ استفاده می شود. آبدوغ (buttermilk)،دوغ پس از گرفتن کره ، مایعی است که پس از گرفتن کره از خامه باقی می ماند. می توانید به جای آن از ترکیب یک سوم شیر و دوسوم ماست استفاده کنید. این دستور به آبدوغ کم چرب نیاز دارد.

تبلیغات

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق [email protected] تخلف اطلاع دهید.

جستجو های اخبار روز

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار