آموزش گام به گام تهیه شیرین

آکاایران: در ادامه آموزش گام به گام تهیه شیرینی بامیه مخصوص ماه رمضان را منتشر می کنیم.

,شیرینی بامیه,طرز تهیه شیرینی بامیه,آموزش تهیه شیرینی بامیه,[categoriy]

آموزش گام به گام تهیه شیرینی بامیه مخصوص ماه رمضان · -آکاشیرینی بامیه,طرز تهیه شیرینی بامیه,آموزش تهیه شیرینی بامیه,آموزش گام به گام شیرینی بامیه,تهیه شیرینی بامیه,طرز تهیه زولبیا و بامیه

آکاایران: آموزش گام به گام تهیه شیرینی بامیه مخصوص ماه رمضان ·

مواد لازم:

به گزارش آکاایران: آرد ۱ لیوان  .  آب ۱ لیوان  .  تخم مرغ درشت ۲ عدد  .  کره ۵۰ گرم  .  شکر ۲ قاشق غذاخوری

شربت بامیه:

شکر ۲ لیوان . آب ۱ لیوان . گلاب ۱/۲ لیوان . زعفران دمکرده ۲ قاشق غذاخوری . آبلیمو ۱ قاشق چایخوری

,شیرینی بامیه,طرز تهیه شیرینی بامیه,آموزش تهیه شیرینی بامیه,[categoriy]

طرز تهیه شربت بامیه : آب و شکر را مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید تا به جوش بیاید و تمام شکر حل شود سپس زعفران ، گلاب و آبلیمو را اضافه کنید و پس از ۱۰ دقیقه که جوشید شربت را از روی حرارت بردارید ( در زمان افزودن بامیه شربت باید ولرم باشد ).

,شیرینی بامیه,طرز تهیه شیرینی بامیه,آموزش تهیه شیرینی بامیه,[categoriy]

طرز تهیه بامیه : آب و کره را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوش بیاید سپس آرد و شکر را اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا خمیر جمع شود در ادامه ۲ قاشق غذاخوری شربت به آن اضافه کنید و هم بزنید تا کامل به خورد خمیر برود.

,شیرینی بامیه,طرز تهیه شیرینی بامیه,آموزش تهیه شیرینی بامیه,[categoriy]

حدود ۱۰ دقیقه خمیر را با حرارت ملایم تفت دهید تا خمیر بپزد سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و پس از اینکه خمیر خنک شد تخم مرغ ها را به نوبت اضافه و خوب مخلوط کنید تا خمیری نرم و لطیف بدست بیاید.

,شیرینی بامیه,طرز تهیه شیرینی بامیه,آموزش تهیه شیرینی بامیه,[categoriy]

داخل قابلمه مقدار زیادی روغن بریزید ، خمیر را داخل قیف با سر ماسوره دار بریزید و در روغن قیچی کنید سپس روی حرارت ملایم قرار دهید ؛ بامیه ها را در حین سرخ شدن مرتب به هم بزنید تا به هم نچسبند و یک دست سرخ شوند.

,شیرینی بامیه,طرز تهیه شیرینی بامیه,آموزش تهیه شیرینی بامیه,[categoriy]

بامیه ها را به همان صورت داغ به شربت ولرم اضافه کنید تا شربت را به خود جذب کنند ( حدود ۳ دقیقه قرار دادن بامیه در شربت کافی میباشد ).

نکته ها :

در زمان ریختن بامیه داغ داخل شربت دمای شربت باید ولرم رو به سرد باشد ، در زمان بریدن بامیه سر قیچی را چرب کنید تا خمیر بامیه به قیچی نچسبد.

تبلیغات

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق [email protected] تخلف اطلاع دهید.

جستجو های اخبار روز

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار