کنترل بهداشتی کالباس و سوسیس

sausage

چون غیر از گوشت مواد دیگری به کالباس و سوسیس افزوده می شود آلودگی هر کدام باعث آلودگی محصول شده و فساد را باعث می شود. رنگ کالباس و سوسیس سالم قرمز و روشن بوده و بوی مطبوع و خوشایندی دارند. مزه ترش در اینگونه محصولات نشانه فساد آنها است. برآمدگی و فرو رفتگی نباید داشته باشد. اگر چاقویی را در آب جوش قرار دهید و بعد از چند دقیقه که خوب داغ شد خشک کرده داخل کالباس فرو ببرید و بعد چاقو را بو کنید. در صورت داشتن بوی گندیدگی از مصرف آن خودداری نمائید.
قسمت خارجی پوشش یا غلاف کالباس و سوسیس نباید لزج باشد.

این مطلب توسط  مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد

تبلیغات

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق info@morix.ir تخلف اطلاع دهید.

جستجو های اخبار روز

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار