طرز تهیه فلافل تند (ترکی) -آکا

در این بخش از آشپزی ایرانی آموزش طرز تهیه فلافل تند (ترکی) فراهم شده است؛همراه با آکا ایران در بخش آشپزی ایرانی برای طرز تهیه فلافل تند (ترکی)

آشپزی ایرانی - مجله اینترنتی آتایران:

,آشپزی،آشپزی ملل،آشپزی ملل در آکا ایران،طرز تهیه فلافل تند،فلافل تند،فلافل ترکی،غذای ترکی،غذای تند،آکا ایران،مجله اینترنتی،مجله،مجله آشپزی،آتا،آکا ایران,[categoriy]

طرز تهیه فلافل تند (ترکی) -آکاآشپزی،آشپزی ملل،آشپزی ملل در آتا ایران،طرز تهیه فلافل تند،فلافل تند،فلافل ترکی،غذای ترکی،غذای تند،مجله اینترنتی آتا ایران،مجله اینترنتی،مجله،مجله آشپزی،آتا،آتا ایران

آکاایران: طرز تهیه فلافل تند (ترکی)

به گزارش آکاایران:

دستور پخت فلافل تند (ترکی) در آشپزی ملل

مواد لازم:

روغن 2 قاشق غذاخوری .
پیاز کوچک ریز خرد شده 1 عدد.
سیر خرد شده 1 عدد.
نخود شسته و خشک شده 400 گرم.
زیره سبز 1 قاشق چایخوری.
پودر تخم گشنیز 1 قاشق چایخوری.
یک مشت کوچک جعفری خرد شده یا 1 قاشق چایخوری مخلوط گیاهان خشک.
تخم مرغ 1 عدد.

طرزتهیه:

1.یک قاشق روغن را در تابه می ریزیم و می گذاریم تا داغ شود.سیر و پیاز را داخل روغن ریخته و با حرارت کم میگذاریم تا نرم شود(حدود 5 دقیقه).

2.نخود هارا که از 24ساعت قبل در آب بوده را چرخ میکنیم و با جعفری یا پودر گیاهان خشک،زیره،پودر تخم گشنیز و سیرو پیاز سرخ شده خوب مخلوط می کنیم.تخم مرغ را اضافه گرده و با دست مواد را ورز می دهیم.

3.مواد را به شکل توپ های متوسطی در آورده و در باقی روغن سرخ می کنیم تا طلایی رنگ شوند(در صورت لزوم روغن اضافه استفاده شود).با سالاد و نان سرو کنید.

تبلیغات

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق [email protected] تخلف اطلاع دهید.

جستجو های اخبار روز

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار