طرز تهیه ژله میوه با ژلاتین و لیموناد +عکس

ژله میوه از مجموعه دستورغذایی های گوردن رمزی است که طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. ژله میوه، این دسر خوشمزه و رنگارنگ را می توانید با انواع میوه های فصل و دلخواهتان درست کنید و از آن در کنار خامه ی پرتقالی لذت ببرید.

طرز تهیه ژله میوه با ژلاتین و لیموناد

طرز تهیه ژله میوه با ژلاتین و لیموناد

ژله میوه از مجموعه دستورغذایی های گوردن رمزی است که طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. ژله میوه، این دسر خوشمزه و رنگارنگ را می توانید با انواع میوه های فصل و دلخواهتان درست کنید و از آن در کنار خامه ی پرتقالی لذت ببرید.

مواد لازم:

        ورق ژلاتین  ۸ عدد
        لیموناد  ۵۰۰ میلی لیتر
        توت فرنگی  ۲۰۰ گرم
        پرتقال  ۲ عدد کوچک
        سیب  ۱ عدد
        لیمو ترش ۱ عدد
        آب میوه  ۲۰۰ میلی لیتر
        شکر  ۲ قاشق غذاخوری
        پنیر ماسکارپونه  ۱۲۵ گرم
        خامه  ۱۵۰ گرم
        برگ نعناع به میزان لازم


طرز تهیه ژله میوه با ژلاتین و لیموناد

طرز تهیه:

1-  برای تهیه ژله، ورقه های ژلاتین را برای 5 دقیقه در مقداری آب سرد خیس کنید تا نرم شوند.

2-  در این میان، نیمی از لیموناد را قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. سپس، آن را از روی حرارت بردارید.

3-  آب ورقه های ژلاتین را بگیرید و آن ها را در لیموناد داغ قرار دهید تا کاملا حل شوند.

4-  وقتی ترکیب ژلاتین و لیموناد خنک شد، لیموناد باقیمانده، آب لیمو و آب میوه را به آن اضافه کنید.

5- میوه های خرد شده را میان 6 تا 8 عدد قالب کوچک به صورت مساوی تقسیم کنید و روی آن ها را با ژله پر کنید. ژله ها را برای 2 تا 3 ساعت در یخچال قرار دهید تا سفت شوند.

6-  برای تهیه خامه پرتقالی، رنده ی پوست و آب پرتقال دوم را به همراه شکر در قابلمه ای ریخته و روی حرارت قرار دهید. آن را برای حدود 5 دقیقه بجوشانید تا حجم آن به 2 قاشق غذاخوری کاهش یابد. آن را با پنیر ماسکارپونه مخلوط کنید.

7-  خامه را بزنید تا فرم بگیرد و به ترکیب پنیر پرتقالی اضافه کنید. آن ها را تا زمان استفاده در یخچال قرار دهید.

8- 20 تا 30 دقیقه قبل از سرو، ژله را از یخچال خارج کنید و در ظرف مورد نظر برگردانید.

 9-  1 قاشق از ترکیب خامه پرتقالی روی آن قرار دهید و با برگ نعناع تزیین کنید.

نکات:

1- سر توت فرنگی ها را جدا کنید و آن ها را خرد کنید.

2- یکی از پرتقال ها را برای ژله پوست بگیرید و قسمت های گوشتی آن را از پوست جدا کنید. برای تهیه ترکیب خامه، پوست پرتقال دوم را رنده کنید و آب آن را بگیرید.

3- سیب را هم پوست بگیرید و وسط آن را جدا کنید و آن را به قسمت های مساوی برش دهید.

4- از آب میوه ی مورد نظر مانند پرتقال، پرتقال خونی، آناناس استفاده کنید. به جای آب میوه می توانید همان مقدار لیموناد را جایگزین کنید.

5- به جای پنیر ماسکارپونه، می توانید از پنیر خامه ای استفاده کنید.

6- ژله ها باید برای ۲ تا ۳ ساعت در یخچال قرار بگیرند.

 آشپزباشی

مطالب مرتبط :

طرز تهیه ژله میوه با خامه + عکس

عکس تزیین ژله با میوه تازه+تصاویر

کیک ژله میوه ای بازیافتی! ایده ای لذیذ و جالب!+عکس

این ژله های میوه ای را حتما امتحان کنید!+عکس

ژله بستنی فالوده ای, دسر مجلسی دلچسب و زیبا! +عکس

تبلیغات

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق [email protected] تخلف اطلاع دهید.

جستجو های اخبار روز

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار