طرز تهیه کیک و دسر فرانسوی - آکا


کره و روغن را هم زده تا ترکیب آنها کاملا سفید شود، بعد شکر را اضافه می کنیم و دوباره با همزن برقی مواد را می زنیم.
بنا به گزارش آکاایران : تخم مرغ ها را دانه دانه به مواد اضافه کرده، وانیل را افزوده و مخلوط می کنیم. ماست را به مواد اضافه نموده، آرد و بیکینگ پودر را جداگانه ترکیب کرده، به مواد می افزاییم و فقط در حد مخلوط شدن مواد را هم می زنیم.
مواد کیک را در قالب مورد نظر ریخته و به مدت 40 الی 45 دقیقه در فری که از قبل با حرارت 120 درجه سانتی گراد گرم کرده ایم، قرار می دهیم.
در انتها بعد از پخت، کیک را به ابعاد دلخواه برش زده، رو و اطراف آن را خامه مالیده، با رنده شکلات پوشانده و سرو می کنیم.

تبلیغات

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق info@morix.ir تخلف اطلاع دهید.

جستجو های اخبار روز

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار