بهترین نوشیدنی بعد از افطار -آکا

آکاایران: با دستور تهیه یک نوشیدنی بسیار مفید مناسب فصل گرما به ویژه ماه مبارک رمضان روزهای پر انرژی و سلامتی را پشت سر بگذارید.

به گزارش آکاایران: حالا که ماه مبارک رمضان در فصل خیلی گرمی قرار گرفته است، نوشیدنی فوق العاده لیموناد ترش نعنایی را برای روزهای گرم تهیه کرده و در افطارتان میل کنید.

مواد لازم برای چای ترش:

    چای ترش خشک: نصف فنجان
    برگ نعنا: یک مشت
    آب: 4 فنجان
    شربت نعنا: یک سوم تا سه چهارم فنجان

مواد لازم برای لیموناد:

    آب لیمو ترش تازه: یک فنجان
    آب: 4 و نیم فنجان
    شربت نعنا: سه چهارم تا 1 فنجان

مواد لازم برای سیروپ نعنا:

    شکر: یک و نیم فنجان
    آب: یک و نیم فنجان
    برگ نعنا: یک چهارم فنجان

آشنایی با روش تهیه لیموناد چای ترش نعنایی

طرز تهیه:

1-چای ترش و برگ های خرد شده نعنا را در قابلمه ای بزرگ ریخته و 4 فنجان آب اضافه کرده و در قابلمه را گذاشته 24 ساعت در یخچال بگذارید بماند .

2-چای را از صافی رد کنید و به اندازه ی دلخواه شربت نعنا بزنید . با یک سوم فنجان سیروپ شروع کنید و سپس متناسب با ذائقه ی خودتان شربت بیشتری اضافه کنید.

برای تهیه لیموناد:

آب لیمو ، آب و شربت نعنا را اضافه کرده و در صورت تمایل برای شیرین تر شدن می توانید شربت بیشتری اضافه کنید . لیموناد را در یخچال بگذارید خنک شود .

برای تهیه شربت نعنا :

1-در قابلمه ای متوسط شکر، آب و برگ های خرد شده نعنا را مخلوط کرده به جوش بیاورید تا شکر حل شود . سپس از روی حرارت برداشته و در قابلمه را15- 10 دقیقه بگذارید سپس بچشید اگر طعم نعنای شربت به اندازه ی کافی بود صافش کنید وگرنه 10 دقیقه دیگر یا بیشتر بگذارید بماند و مزه بدهد . شربت را کناری بگذارید تا به دمای اتاق برسد سپس در یخچال بگذارید خنک شود .

2-لیوان ها را یخ بریزید و به مقدار مساوی از لیموناد و چای ترش اضافه کنید و روی لیوان ها را با برگ های تازه نعنا و برش های لیمو تزئین کنید .

تبلیغات

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق [email protected] تخلف اطلاع دهید.

جستجو های اخبار روز

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار