پاستای مرغ و اسفناج +عکس

در ادامه طرز تهیه پاستایی خوشمزه را که با اسفناج درست می شود را به شما آموزش داده ایم.

پاستای مرغ و اسفناج

مواد لازم برای 4 نفر:

400 گرم پاستای فرمی
1 دسته اسفناج خرد شده
2 عدد سینه مرغ خرد شده
1 پیمانه ریحان خرد شده
1 ق چ سیر رنده شده
1/2 پیمانه روغن‌زیتون
به میزان لازم نمک و فلفل
به میزان لازم روغن

 پاستای مرغ و اسفناج

طرز تهیه:

1. در یک قابلمه مقداری آب بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید، سپس پاستا را همراه با کمی نمک و روغن داخل آن بریزید. وقتی پاستا نرم شد، آن را آبکشی کرده ، کنار بگذارید.

2. در این میان تکه‌های مرغ را آغشته به نمک و فلفل کنید، سپس آنها را در یک تابه با مقداری روغن تفت دهید. در یک تابه دیگر مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. حالا اسفناج ریز خرد شده را داخل آن کمی تفت دهید. بعدازآنکه تکه‌های مرغ کاملا پخت، آنها را به اسفناج اضافه کرده ، هم بزنید،  سپس زیر حرارت را خاموش کنید.

3. در کاسه‌ای، ریحان خرد شده را با سیر رنده شده، روغن‌زیتون و کمی نمک و فلفل خوب مخلوط کنید تا سس یکدستی حاصل شود، سپس آن را کنار بگذارید.

4. پاستای پخته را داخل ظرف مورد نظرتان بریزید. مخلوط مرغ و اسفناج را هم روی آن بریزید. در انتها سسی راکه آماده کرده‌اید روی مواد بریزید و به‌آرامی هم بزنید تا سس به خورد مواد برود. حال این غذا را  می توانیدهم گرم و هم سرد سرو کنید.

 آشپزی مثبت

مطالب مرتبط :

پاستای پروانه‌ای با سس سبزيجات و ميگو +عکس

پاستای لذیذ را رژیمی تهیه کنید!+عکس

طرز تهیه پاستای خوشمزه در 20 دقیقه! +عکس

پاستای دلچسب گیاهی

پاستای فیوژن

تبلیغات

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق info@morix.ir تخلف اطلاع دهید.

جستجو های اخبار روز

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار