راه تشخیص سالم بودن چای کیسه‌ای

سالم بودن چای کیسه‌ای

چای کیسه‌ای

مشکل اساسی در تولید چای کیسه‌ای تقلبات و استفاده از افزودنی‌ها برای ایجاد طعم یا رنگ و هم‌چنین استفاده از ضایعات چای با ناخالصی زیاد و فاقد کیفیتی است که تولید آن در کارگاه‌های زیرزمینی و غیرمجاز بسیار زیاد است.

با وجود این، با دانستن و آزمایش راهکاری ساده می‌توان چای کیسه‌ای سالم را از نوع تقلبی و کم کیفیت تشخیص دهید.


برای اینکه بتوانیم از سلامت چای کیسه‌ای اطمینان حاصل کنیم، بهتر است آن را داخل یک لیوان آب سرد بگذاریم. اگر پس از چند ثانیه رنگ آن در آب سرد مشخص شد، رنگ مصنوعی دارد.

چای کیسه‌ای ناسالم، رنگ‌های شیمیایی و طعم‌های مصنوعی افزودنی دارد که در دراز مدت می‌تواند بستری را برای بروز انواع بیماری‌ها در مصرف‌کنندگان ایجاد کند.


 مشکل اساسی در تولید چای کیسه‌ای ، تقلبات و استفاده از افزودنی‌ها برای ایجاد طعم یا رنگ هم‌چنین استفاده از ضایعات چای با ناخالصی زیاد و فاقد کیفیت است که تولید آن در کارگاه‌های زیرزمینی و غیرمجاز بسیار زیاد است.

 رعایت بهداشت در فرآوری و بسته‌بندی چای کیسه‌ای هم‌چنین کیفیت فیلتر کیسه و نخ دوخت مورد استفاده در تهیه این محصول عامل موثری در سلامت آن است.


 سرعت رنگ دادن چای کیسه‌ای سبب شده افرادی زیادی از آن استفاده کنند اما شهروندان تنها با وجود پروانه ساخت روی بسته چای کیسه‌ای می‌توانند از سلامت آن اطمینان حاصل کنند.

ایسنا

اخبارمرتبط :

بزرگ ترین و عجیب ترین چای کیسه‌ای دنیا (+عکس)

محکومیت زن با پرتاب چای کیسه‌ای به خانه همسایه

یک لیوان چای حالتان را خوب می‌کند

هنرنمایی های دیدنی با چای کیسه‌ای!+تصاویر

به این دلایل مهم، مصرف چای کیسه ای،هرگز!

تبلیغات

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق [email protected] تخلف اطلاع دهید.

جستجو های اخبار روز

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار