کوکوی شیرین با ذرت و سیب زمینی

اگر می خواهید کوکویی شیرین تهیه کنید پیشنهاد امروز ما کوکوی ذرت و سیب زمینی است این کوکو با سس مخصوص باید سرو شود که دستور تهیه آن را نیز در ادامه مطلب برایتان آورده ایم

مواد لازم برای کوکو:

سیب زمینی خام (درشت رنده شده): 2 عدد بزرگ

ذرت (کنسروی): 250 گرم

تخم مرغ: 4 عدد

پیازچه(خرد شده): 6 عدد

آرد سوخاری: 50 گرم

ادویه گارام ماسالا: 3 قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

تخم مرغ ها را هم بزنید. آب سیب زمینی را گرفته، با ذرت، تخم مرغ، پیازچه، آرد سوخاری و گارام ماسالا مخلوط کنید. در تاوه مقداری روغن داغ کنید. یک قاشق از خمیر آماده شده را در روغن ریخته و هر دو طرف کوکو را سرخ کنید. به همین ترتیب همه ی کوکوها را سرخ کنید و روی دستمال کاغذی آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافه شان گرفته شود. در حین پخت، هر وقت روغن تاوه تمام شد، مجددا” مقداری دیگر روغن بریزید.

مواد لازم برای دیپ:

ماست چکیده: 150 گرم

برگ نعنا (خردشده): 2 قاشق غذاخوری

سس کچاپ شیرین: 2 قاشق چایخوری

برای تهیه ی دیپ، تمام مواد را خوب با هم مخلوط کنید.

تبلیغات

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق [email protected] تخلف اطلاع دهید.

جستجو های اخبار روز

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار