انواع حلوا برای ماه رمضان -آکا


,انواع حلوا برای ماه رمضان انواع حلوا+طرز تهیه,انواع حلوای مجلسی,نام حلوا با خرما,[categoriy]طرز تهیه پخت انواع حلوا را برای شما عزیزان قرار می دهیم تا در ایام ماه مبارک رمضان  برای خانواده تان طعم های مختلف این دسر خوشمزه و مقوی را آماده کنید فیلم آموزش طرز تهیه  حلوا خرمایی توسط یکی از ماهرترین آشپزان ایرانی را مشاهده میکنید

به گزارش آکاایران: طرز تهیه حلوای مجلسی


,انواع حلوا برای ماه رمضان انواع حلوا+طرز تهیه,انواع حلوای مجلسی,نام حلوا با خرما,[categoriy]

مواد لازم

آرد سنگک یک کیلو

شش پیمانه

روغن‌نباتی

دو پیمانه

روغن‌مایع

نصف پیمانه

کره

100 گرم

حلوا شکری

100 گرم

پودر گل‌سرخ

یک قاشق چایخوری

زنجبیل و فلفل‌سیاه

از هر کدام نصف قاشق چایخوری

نمک

 یک قاشق چایخوری

هل، دارچین و زیره سائیده

یک قاشق چایخوری

پودر نارگیل و کنجد

به میزان لازم

 

  طرز تهیه

نخست روغن نباتی را در تابه ریخته و حرارت می‌دهیم تا آب شود و روغن مایع را به آن اضافه می‌کنیم. سپس آرد الک شده و نمک را به آن اضافه و حرارت را ملایم می‌کنیم تا آرد تفت داده و به رنگ شکلاتی روشن درآید. (حدود 30 دقیقه) سپس حلواشکری رنده شده را به آن می‌افزاییم و کنجد، پودرنارگیل و کره را نیز اضافه کرده و حرارت را ملایم‌تر می‌کنیم تا پودر نارگیل و کنجد نسوزد. بعد سایر ادویه‌ها (دارچین، هل، زنجبیل، زیره، گل‌سرخ و فلفل‌سیاه) را اضافه کرده و کاملا مخلوط می‌کنیم. در انتها شربت مربوط را به آن افزوده و هم می‌زنیم.

مواد لازم شربت حلوا

 

شکر

چهار پیمانه

آب

دو پیمانه

گلاب

نصف پیمانه

زعفران

یک قاشق مرباخوری

 

طرز تهیه شربت

شکر و آب را با هم مخلوط کرده و روی حرارت قرار می‌دهیم تا شکر حل شود، وقتی شربت قوام آمد آن‌گاه زعفران را اضافه کرده و گلاب را نیز بعد از آن می‌افزاییم و حرارت را خاموش می‌کنیم.

طرز تهیه حلوای هویج

,انواع حلوا برای ماه رمضان انواع حلوا+طرز تهیه,انواع حلوای مجلسی,نام حلوا با خرما,[categoriy]حلوای هویج یکی از خوشمزه ترین انواع حلواست ، البته به نظر من خوشمزه ترین! همینطور رنگ و ظاهر زیبایی داره . اگه تا به حال امتحانش نکردین حتما درستش کنید چون مطمئنم که شما هم عاشقش میشین!!!....

مواد لازم :

 آرد  1 پیمانه +1 ق س  روغن مایع  نصف پیمانه +4 ق س  شکر  2 پیمانه +2 ق س  گلاب  نصف پیمانه +4 ق س  هویج نیم کیلو زعفران آب کرده به مقدار لازم

نکته :
منظور از پیمانه , پیمانه های استاندارد شیرینی پزی هست .

طرز تهیه :
ابتدا هویج ها رو بشوئید.آب پز یا بخار پز کنید .سپس خیلی خوب پوره کنید.

نکته :
برای پوره کردن هویج رو رنده نکنید چون داخل حلوا مشخص میشه و جلوه خوبی نداره.می تونید از غذا ساز یا دستگاه آسیاب استفاده کنید تا هویجها کاملا یه دست له و پوره شن.
 آرد رو داخل ظرف تفلون الک کنید.الک چرخی به خوبی این کار رو انجام میده.

,انواع حلوا برای ماه رمضان انواع حلوا+طرز تهیه,انواع حلوای مجلسی,نام حلوا با خرما,[categoriy]

زیر ظرف شعله پخش کن بذارین تا حرارت به صورت یکنواخت پخش شه و آرد رو با شعله کم تفت بدین تا  کمی بوی خامی آرد گرفته شه .

نکته :
رنگ آرد به هیچ عنوان نباید تغییر کنه.

,انواع حلوا برای ماه رمضان انواع حلوا+طرز تهیه,انواع حلوای مجلسی,نام حلوا با خرما,[categoriy]

بعد شعله پخش کن رو بردارید و روغن رو اضافه کنید.

,انواع حلوا برای ماه رمضان انواع حلوا+طرز تهیه,انواع حلوای مجلسی,نام حلوا با خرما,[categoriy]

هم میزنیم تا مایه حلوا یکدست بشه.

,انواع حلوا برای ماه رمضان انواع حلوا+طرز تهیه,انواع حلوای مجلسی,نام حلوا با خرما,[categoriy]

هویج پوره شده,گلاب,شکر و زعفرون آبکرده رو همزمان اضافه میکنیم.

,انواع حلوا برای ماه رمضان انواع حلوا+طرز تهیه,انواع حلوای مجلسی,نام حلوا با خرما,[categoriy]

و مخلوط کنید تا یه مایه یکدست و شل داشته باشین.

,انواع حلوا برای ماه رمضان انواع حلوا+طرز تهیه,انواع حلوای مجلسی,نام حلوا با خرما,[categoriy]

سپس حلوا رو هم بزنید تا زمانیکه از دیواره ها جدا بشه و وسط ظرف به صورت یکه تیکه در بیاد.
مطابق شکلهای زیر حلوا رو کاملا به صورت دورانی هم بزنید...

,انواع حلوا برای ماه رمضان انواع حلوا+طرز تهیه,انواع حلوای مجلسی,نام حلوا با خرما,[categoriy] ,انواع حلوا برای ماه رمضان انواع حلوا+طرز تهیه,انواع حلوای مجلسی,نام حلوا با خرما,[categoriy] ,انواع حلوا برای ماه رمضان انواع حلوا+طرز تهیه,انواع حلوای مجلسی,نام حلوا با خرما,[categoriy] ,انواع حلوا برای ماه رمضان انواع حلوا+طرز تهیه,انواع حلوای مجلسی,نام حلوا با خرما,[categoriy] ,انواع حلوا برای ماه رمضان انواع حلوا+طرز تهیه,انواع حلوای مجلسی,نام حلوا با خرما,[categoriy]

وقتی به این مرحله رسید ، حلوا آماده ست.

نکته :
حلوای هویج خیلی چسبنده تر از دیگر حلواهاست.

,انواع حلوا برای ماه رمضان انواع حلوا+طرز تهیه,انواع حلوای مجلسی,نام حلوا با خرما,[categoriy]

برای تزئین  دستتون رو با روغن چرب کنید و یه تیکه از حلوا بردارین.

,انواع حلوا برای ماه رمضان انواع حلوا+طرز تهیه,انواع حلوای مجلسی,نام حلوا با خرما,[categoriy]

نکته :
اجازه بدین داغی حلوا گرفته شه در این صورت چسبندگیش کمتر میشه و راحتتر میشه باهاش کار کرد.
و اون رو شبیه هویج شکل بدین و با چاقوی چرب شده خطوطی رو روش ایجاد کنید.

,انواع حلوا برای ماه رمضان انواع حلوا+طرز تهیه,انواع حلوای مجلسی,نام حلوا با خرما,[categoriy]

و دو یا سه تا خلال پسته رو سرش جا بدین.

,انواع حلوا برای ماه رمضان انواع حلوا+طرز تهیه,انواع حلوای مجلسی,نام حلوا با خرما,[categoriy]

و داخل ظرف سرو بچینین.
بفرمایید اینم هویج های مینیاتوری از نوع حلوا!...نوش جان!

,انواع حلوا برای ماه رمضان انواع حلوا+طرز تهیه,انواع حلوای مجلسی,نام حلوا با خرما,[categoriy] ,انواع حلوا برای ماه رمضان انواع حلوا+طرز تهیه,انواع حلوای مجلسی,نام حلوا با خرما,[categoriy]  

حلوای شیر خوشمزه است و به راحتی تهیه می‌شود.

مواد لازم :

 آرد برنج نصف لیوان  گلاب نصف استکان  شیر یک کیلو  شکر  دو لیوان  نشاسته  یک لیوان  آب 4 لیوان

طرز تهیه :
* نشاسته را در 4 لیوان آب سرد حل می‌کنیم و آن را از صافی رد می‌کنیم.
* بعد آرد برنج را در شیر حل می‌کنیم. آن را هم از صافی رد می‌کنیم( توجه داشته باشید که شیر باید سرد باشد).

* سپس شکر، نشاسته‌ی حل شده و محلول آرد برنج و شیر را با هم مخلوط می‌کنیم و در ظرفی می‌ریزیم و روی حرارت ملایم می‌گذاریم. باید آن را مرتب هم بزنیم تا ته نگیرد و مایه به جوش آید و غلیظ شود.

* بعد گلاب را به آن اضافه می‌کنیم. زمان هم زدن وقتی خط قاشق روی آن محو نشد( یعنی غلیظ شد) آنگاه آن را از روی آتش بر می‌داریم.

این حلوا را اغلب شیرازی‌ها در ماه مبارک رمضان درست می‌کنند.

روش تهیه حلوای پاستیلی بدون شکر

,انواع حلوا برای ماه رمضان انواع حلوا+طرز تهیه,انواع حلوای مجلسی,نام حلوا با خرما,[categoriy]
طرز تهیه حلوای پاستیلی بدون شکر

آماده سازی: 30 دقیقه

مواد اولیه : برای 5 نفر

گلاب به میزان لازم
دارچین به میزان لازم
آب 2ونیم لیوان
آرد 4قاشق غذاخوری سرپر
روغن 3قاشق سوپخوری
شیره 1لیوان


,انواع حلوا برای ماه رمضان انواع حلوا+طرز تهیه,انواع حلوای مجلسی,نام حلوا با خرما,[categoriy]
 
طرز تهیه:
 
ابتدا در یک ظرف بزرگ شیره ، آب و آرد را با همزن دستی خوب هم می زنیم به شکلی که اصلا آرد گلوله نشده باشه و یک مایع شل داشته باشید بعد یک مقدار گلاب ،زعفران و دارچین بهش اضافه کنید.

قابلمه تفلون رو گاز بذارید حتما روی شعله متوسط باشه مایع را داخل قابلمه بریزید و مرتب هم بزنید.وسط پخت که نصف آبش رفت روغن را اضافه کنید بعد مجدد هم بزنید تا ببنده البته نه اینکه خیلی سفت بشه که حالت جامد بگیره حالت نیمه مایع داشته باشه بعد یک دیس رو چرب کنید مواد رو به ظرف منتقل کنید یک کفگیر داخل آب بزنید و رو حلوا بکشید که کاملا تو ظرف صاف و یکدست پخش بشه بعد بذاریدش 3 ساعت تو یخچال بمونه بعد از آماده شدن یا با چاقو به شکل مکعب برش بدید یا با قالب بهش شکل مورد نظر بدین.میتونید با پودر گردو یا پسته واسه تزیین روش استفاده کنید.

,انواع حلوا برای ماه رمضان انواع حلوا+طرز تهیه,انواع حلوای مجلسی,نام حلوا با خرما,[categoriy] نکته:
 
1-میشه اصلا زعفران اضافه نکنیم چون رنگ حلوا خیلی تیره میشه و رنگ زعفران اصلا پیدا نیس.

2-از هر نوع شیره ای میشه استفاده کرد.

3-اگر شیره خرما دارید که خیلی غلیظ بهتره مقداری از آب لازم رو بجوشونید و با شیره مخلوط کنید تا شیره نرم بشه.

4-امیدوارم که خوشتون بیاد ونظراتتون رو بهم بگید.

5-میتونید مقداری پودر آجیل مثه گردو یا بادام یا پسته هم بهش اضافه کنید.
حلوای پاستیلی بدون شکر
 
6-رنگ حلوا دقیقا با رنگ شیره مرتبطه یعنی اگر از شیره تیره مثه انگور یا خرما استفاده کنید رنگش سیاه میشه و اگر از شیره های روشن یا حتی عسل استفاده کنید رنگش روشن تر میشه.
 
7-میتونید به جای آب از گلاب یا شیر استفاده کنید و به مواد حلوا 2قاشق چایخوری پودر هل سبز هم اضافه کنید.

,انواع حلوا برای ماه رمضان انواع حلوا+طرز تهیه,انواع حلوای مجلسی,نام حلوا با خرما,[categoriy]

مواد لازم :

 آرد  نصف لیوان سرلاک  نصف لیوان  کره 50 گرم روغن  یک سوم لیوان  آب  نصف لیوان  گلاب  یک سوم لیوان شکر  دو قاشق غذاخوری زعفران به مقدار کافی

طرز تهیه :
آب، گلاب، شکر و زعفران را داخل قابلمه ریخته و روی حرارت قرار دهید.
چون سرلاک شیرین است مقدار شکر حلوا را خیلی کم باید بریزیم و همین موضوع که باعث می شود که حلوا دیگر کشدار و انگشت پیچ نباشد. ولی مقدار شیرینی آن متعادل است.
حدود دو سه دقیقه جوشیدن برای این حلوا مناسب است.

,انواع حلوا برای ماه رمضان انواع حلوا+طرز تهیه,انواع حلوای مجلسی,نام حلوا با خرما,[categoriy]

آرد و سرلاک را داخل قابلمه می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم و مرتب هم می زنیم که نسوزد.
کمی که رنگش طلایی شد کافی است. ( فقط یه کم )

,انواع حلوا برای ماه رمضان انواع حلوا+طرز تهیه,انواع حلوای مجلسی,نام حلوا با خرما,[categoriy] ,انواع حلوا برای ماه رمضان انواع حلوا+طرز تهیه,انواع حلوای مجلسی,نام حلوا با خرما,[categoriy]

دقت کنید سریع می سوزد و تلخ می شود ( اگه تجربه کافی ندارید بهتر است آرد را تفت بدهید و بعد از آن که رنگ گرفت سرلاک را اضافه کنید. در این صورت امکان سوختن و تلخ شدن ندارد )

,انواع حلوا برای ماه رمضان انواع حلوا+طرز تهیه,انواع حلوای مجلسی,نام حلوا با خرما,[categoriy]

روغن و کره را اضافه می کنیم. مقدار کره و روغن بسیار کم باید باشد در حدی که خمیری شود. باید کم کم روغن را اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا به یک خمیر تقریبا شل برسید.

,انواع حلوا برای ماه رمضان انواع حلوا+طرز تهیه,انواع حلوای مجلسی,نام حلوا با خرما,[categoriy]

شربت را اضافه کرده و مرتب هم می زنیم.
در حدی روی حرارت هم می زنیم که حلوا فرم گرفته و لطیف شود .

,انواع حلوا برای ماه رمضان انواع حلوا+طرز تهیه,انواع حلوای مجلسی,نام حلوا با خرما,[categoriy]

نکته : سرلاک با اضافه کردن آب پف می کند و در این صورت مجبور می شوید که مقداری آب به آن اضافه کنید.
رنگ حلوا و تیره و روشن بودن آن بستگی به میزان تفت دادن دارد که کاملا در اختیار خود شماست  که چقدر آن را تفت بدهید.
داخل ظرف سرو ریخته و آن را با قرص های میوه ای و اسمارتیز تزئین می کنیم.

,انواع حلوا برای ماه رمضان انواع حلوا+طرز تهیه,انواع حلوای مجلسی,نام حلوا با خرما,[categoriy]

چون میزان روغن حلوا کم است روغن بسیار کمی را پس می دهد و همین باعث می شود تا سطح کار صیقلی و تمیز در بیاید.
در ظرف دردار داخل یخچال می توانید برای چند افطاری از آن استفاده کنید.

,انواع حلوا برای ماه رمضان انواع حلوا+طرز تهیه,انواع حلوای مجلسی,نام حلوا با خرما,[categoriy]

طرز تهیه حلوا قالبی مغز دار


,انواع حلوا برای ماه رمضان انواع حلوا+طرز تهیه,انواع حلوای مجلسی,نام حلوا با خرما,[categoriy]ابتدا برای داخل حلوا یک بسته خامه ی صبحانه با 4 قاشق غذا خوری شکر و کمی وانیل و کمی زعفران و یک چهارم لیوان گلاب مخلوط می کنیم ؛ سپس دولیوان شیر را که 4 قاشق غذاخوری نشاسته را در آن حل کرده ایم اضافه می کنیم و بعد روی شعله دائم هم میزنیم تا قوام بیاد واز حالت طبیعی فرنی کمی سفت تر بشه
برای حلوا یک و نیم لیوان آرد گندم رو تفت میدیم تا به رنگ دلخواه برسه بعد سه چهارم لیوان آرد برنج اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم تا با آرد گندم همرنگ شده و بعد نصف لیوان آرد نخود چی اضافه می کنیم و بعد 200 گرم کره کمی تفت میدهیم و سپس شیره ( سه لیوان آب + 2 لیوان شکر + نصف لیوان گلاب + کمی زعفران) را اضافه می کنیم و هم می زنیم تا زمانیکه حلوا کاملا شکل بگیرد و یکدست شود.
قالب مورد نظر را کاملا چرب می کنیم مقدار مناسبی حلوا ریخته و با دست ته و دیواره های قالب رو به طور یکسان می پوشونیم بعد فرنی زعفرونی را ریخته و بعد مابقی حلوا را روی فرنی ریخته و کاملا سطح روی قالب رو یکدست می کنیم به مدت 2 ساعت در یخچال قرار میدهیم

,انواع حلوا برای ماه رمضان انواع حلوا+طرز تهیه,انواع حلوای مجلسی,نام حلوا با خرما,[categoriy]

 گرد آوری مطالب : آکا ایران


تبلیغات

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق [email protected] تخلف اطلاع دهید.

جستجو های اخبار روز

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار