نکاتی برای انواع دلمه و کوکو -آکا

1395/02/31

آموزش آشپزی ، سایت آشپزیآموزش پخت انواع غذا با آکا آکاایران: نکاتی برای انواع دلمه و کوکو ,????? ????,[categoriy]

نکاتی برای انواع دلمه و کوکو -آکا????? ????

آکاایران: نکاتی برای انواع دلمه و کوکو



دلمه باید تا آخر طبخ از هم نپاشد و کاملاً درسته بماند و مواد داخل آن خارج نشود. برای این منظور باید حرارت زیر دلمه ملایم باشد و مقدار آبی که برای پختن آن مصرف می شود به تدریج از کنار ظرف دلمه ریخته شود و بعد از پخته شدن آب دلمه باید کاملاً تبخیر گردد.
نکته حساس در تهیه انواع کوکو آن است که روغن کوکو باید کاملاً داغ شود بعد مایه کوکو را در آن ریخت و بهتر است در صورت داشتن فر کوکو را در ظرف نسوز تهیه کرد که راحت تر از ظرف جدا شود و در صورت طبخ در روی آتش یا چراغ باید روی در کوکو را مقداری آتش ریخت تا زیر و روی آن برشته شود. در صورتی که کوکو را نازک تر درست کردیم احتیاج به آتش نیست در آن را می بندیم و حرارت را ملایم می کنیم. برای تهیه کوکو از ظرف تفلون می توانیم استفاده کنیم. انواع کوکو را می توانیم در ظرف های کوچک نسوز یا تفلون آماده کنیم و بدون اینکه آن را ببریم درسته و قالبی در ظرف برگردانیم.

به گزارش آکاایران:  گرد آوری مطالب : آکا ایران


آموزش پخت انواع غذا با آکا -


تبلیغات

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق info@morix.ir تخلف اطلاع دهید.

جستجو های اخبار روز

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار