کباب در کشور های مختلف جهان اینجوری ساخته میشود -آکا

آکاایران: مجله آکا ایران: ترکیب گوشت و آتش یکی از محبوب ترین و قدیمی ترین اشکال غذا در جهان است که نمی توان در برابر آن مقاومت کرد! در واقع، کباب یکی از محبوب ترین غذاها در سراسر دنیا به شمار می رود و کمتر کسی را می توان پیدا کرد که این غذای خوشمزه را دوست نداشته باشد.

به گزارش آکاایران: شاید برای شما نیز اتفاق افتاده باشد که در هنگام گذر از کوچه و خیابان، ابتدا بوی سحرآمیزی مشامتان را نوازش کرده و هر چه نزدیک تر رفته اید دود سفید بلند شده از منقل را در حیاط یکی از خانه ها یا آشپزخانه رستورانی دیده اید! اگرچه این تصور ذهنی بیشتر در خصوص مردم آمریکا وجود دارد که دائم در حیاط پشتی مشغول پخت کباب در باربکیو هستند ولی باید بخاطر داشت که روش طبخ این غذای محبوب فقط در انحصار آن ها نبوده و مردم هر کشور روش خاصی برای تهیه کباب مطابق ذائقه خود دارند.

,different-ways-and-undercooked-in-the-world,روش  های مختلف تهیه کباب در دنیا,طرز تهیه کباب در کشور های مختلف جهان,[categoriy]

کباب در کشور های مختلف جهان اینجوری ساخته میشود -آکاdifferent-ways-and-undercooked-in-the-world,روش های مختلف تهیه کباب در دنیا,طرز تهیه کباب در کشور های مختلف جهان,آشپزی

آکاایران: کباب در کشور های مختلف جهان اینجوری ساخته میشود

در حالت کلی، کباب به پخت گوشت روی شعله های آتش بصورت آهسته گفته می شود که می تواند داخل تنور، سیخ یا روی توری انجام شود. البته با وجود یکسان بودن اصول اولیه برخی تفاوت ها در تکنیک و مواد افزودنی برای پخت کباب در کشورهای مختلف وجود دارد، بنابراین، در اینجا نگاهی به این روش های تهیه در سراسر جهان خواهیم داشت.

یاکیتوری (Yakitori)- ژاپن ,different-ways-and-undercooked-in-the-world,روش  های مختلف تهیه کباب در دنیا,طرز تهیه کباب در کشور های مختلف جهان,[categoriy]

از نظر آمریکایی ها یاکیتوری یک پیش غذا است که به همراه سوشی رزرو می شود ولی در ژاپن غذایی خیابانی و محبوب است. تکه های مرغ بر سیخ هایی از جنس بامبو زده شده و بر روی ذغال چوب پخته می شوند ( زمان سوخت ذغال چوب نسبت یه سایر ذغال ها بیشتر بوده و در دمای پایین تری می سوزد در نتیجه دود تولید نمی کند). یاکیتوری اغلب به گوشت سیخ شده و کبابی گفته می شود و معمولا از گوشت مرغ تهیه می شود.

,different-ways-and-undercooked-in-the-world,روش  های مختلف تهیه کباب در دنیا,طرز تهیه کباب در کشور های مختلف جهان,[categoriy] بولگوگی (Bulgogi)- کره ,different-ways-and-undercooked-in-the-world,روش  های مختلف تهیه کباب در دنیا,طرز تهیه کباب در کشور های مختلف جهان,[categoriy]

پس از آمریکا کشور کره دومین شیفته کباب به شمار می رود و در آن کشور به نام بولگوگی شناخته می شود. برای تهیه بولگوگی، ورقه های نازک گوشت گاو با کنجد، پیازچه، سس سویا در کنار سبزیجات تازه طبخ می شود.

,different-ways-and-undercooked-in-the-world,روش  های مختلف تهیه کباب در دنیا,طرز تهیه کباب در کشور های مختلف جهان,[categoriy] برعای (Braai)- آفریقای جنوبی ,different-ways-and-undercooked-in-the-world,روش  های مختلف تهیه کباب در دنیا,طرز تهیه کباب در کشور های مختلف جهان,[categoriy]

برعای جایگاه خاصی را در میان غذاها دارد و ریشه آن متعلق به سفیدپوستان آفریقای جنوبی است که در آن گوشت بر روی توری یک منقل پایه بلند طبخ می شود. از جمله گوشت های مورد استفاده برای این کباب لذیذ می توان به گوشت گوسفند و سوسیس به همراه سس مخصوص آفریقایی اشاره کرد. به همراه این کباب، پوره ای به نام pap نیز سرو می شود که ماده اصلی آن آرد ذرت است.

,different-ways-and-undercooked-in-the-world,روش  های مختلف تهیه کباب در دنیا,طرز تهیه کباب در کشور های مختلف جهان,[categoriy] بارباکوآ (Barbacoa)- مکزیک ,different-ways-and-undercooked-in-the-world,روش  های مختلف تهیه کباب در دنیا,طرز تهیه کباب در کشور های مختلف جهان,[categoriy]

بارباکوآ به گوشتی گفته می شود که در میان برگ ها پیچیده شده و در داخل گودالی به آرامی پخته شود. این گوشت معمولا از گوشت بز یا گوشت گاو است. ریشه پخت بارباکوآ مربوط به قبل از ورود مهاجران کارائیب به مکزیک برمی گردد و در واقع کلمه باربکیو از آن گرفته شده است.

,different-ways-and-undercooked-in-the-world,روش  های مختلف تهیه کباب در دنیا,طرز تهیه کباب در کشور های مختلف جهان,[categoriy] چارسیو (Char Siu)- چین ,different-ways-and-undercooked-in-the-world,روش  های مختلف تهیه کباب در دنیا,طرز تهیه کباب در کشور های مختلف جهان,[categoriy]

از اصلی ترین غذاهای آشپزخانه کانتونی که بصورت تحت اللفظی به معنای کباب و چنگال است. این نام برگرفته از روش پخت خاص این کباب است؛ در این روش، گوشت با ادویه جات، عسل و غیره ترکیب شده و بوسیله چنگگ داخل اجاق آویزان و پخته می شود.

,different-ways-and-undercooked-in-the-world,روش  های مختلف تهیه کباب در دنیا,طرز تهیه کباب در کشور های مختلف جهان,[categoriy] چاراسکو (Charrasco)- برزیل ,different-ways-and-undercooked-in-the-world,روش  های مختلف تهیه کباب در دنیا,طرز تهیه کباب در کشور های مختلف جهان,[categoriy]

شهرت چاراسکو بیشتر بدلیل کمیت آن است نه کیفیتش، زیرا در هر پرس، به حدی کباب گذاشته می شود که فرد قادر به خوردن همه غذا نیست. در کشورهای آمریکای لاتین، چاراسکو نظیر آسادو به گوشتی – گوشت گاو، یا هر نوع دیگری از گوشت – گفته می شود که بر روی شعله آتش پخته شود. در کشورهای مختلف، بسته به ذائقه مردم، چاراسکو با سیب زمینی سرخ کرده، سالاد، تخم مرغ سرو می شود.

,different-ways-and-undercooked-in-the-world,روش  های مختلف تهیه کباب در دنیا,طرز تهیه کباب در کشور های مختلف جهان,[categoriy] لچون (Lechon)- فیلیپین ,different-ways-and-undercooked-in-the-world,روش  های مختلف تهیه کباب در دنیا,طرز تهیه کباب در کشور های مختلف جهان,[categoriy]

ریشه اصلی این غذا اسپانیایی است ولی امروزه در فیلیپین و آمریکای لاتین بسیار محبوب است. روش پخت این نوع نیز مانند سایر کباب ها بسیار ساده است؛ گوشت سیخ شده برای مدت طولانی روی ذغال چوب کباب می شود. این کباب دارای طعم ترد و خوشمزه فوق العاده ای است و در مناسبت های خاص تهیه می شود.

,different-ways-and-undercooked-in-the-world,روش  های مختلف تهیه کباب در دنیا,طرز تهیه کباب در کشور های مختلف جهان,[categoriy] کباب تنوری (Tandor)- هند ,different-ways-and-undercooked-in-the-world,روش  های مختلف تهیه کباب در دنیا,طرز تهیه کباب در کشور های مختلف جهان,[categoriy]

این غذا نیز مانند غذاهای هندی در تنور رسی پخته می شود. در این روش گوشت خوابانده شده در سس در دمای بسیار بالا کباب می شود. برای مثال، مرغ تنوری از مرغ با ماست، چاشنی ماسالا و سایر ادویه جات ترکیب و بعد کباب می شود. این غذا جز غذاههای اصلی سرخپوستان آمریکایی نیز محسوب می شود و برخی اوقات از رنگ غذا برای قرمزی آن نیز استفاده می شود.

,different-ways-and-undercooked-in-the-world,روش  های مختلف تهیه کباب در دنیا,طرز تهیه کباب در کشور های مختلف جهان,[categoriy] شیش کباب (Shish kebab)- ترکیه ,different-ways-and-undercooked-in-the-world,روش  های مختلف تهیه کباب در دنیا,طرز تهیه کباب در کشور های مختلف جهان,[categoriy]

تبلیغات

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق info@morix.ir تخلف اطلاع دهید.

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار