عطر خوش زنجبیل، در دسر برنج پرتقالی +عکس

این دسر برنج پرتقالی خوش طعم در طرز تهیه آن از زنجبیل و پرتقال تازه استفاده می گردد و در نتیجه عطر و بوی خوش و بسیار عالی دارد.

دسر برنج پرتقالی
 
مواد لازم :
 
     برنج مخصوص پودینگ : 160 گرم
 
     آب پرتقال تازه : 225 میلی لیتر
 
     نمک : مقداری
 
    شیر : 500 میلی لیتر
 
     غلاف وانیل به دو نیم شده : 1 عدد
 
     ریشه زنجبیل تازه پوست کنده و کمی کوبیده شده : 5 سانتیمتر
 
     شکر : 200 گرم
 
    خامه پر چرب : 50 میلی لیتر
 
     کره : 2 قاشق غذاخوری
 
    پرتقال هسته گرفته : 6 عدد
 
     مربای زنجبیل باریک خلال شده : 2 قطعه
 
     شربت مربا زنجبیل : 2 قاشق غذاخوری
 
     زنجبیل آسیاب شده برای پاشیدن روی برنج : مقداری

 عطر خوش زنجبیل، در دسر برنج پرتقالی


 
طرز تهیه :
 
1. برنج را همراه آب پرتقال و نمک در قابلمه ای بزرگ و چدنی بریزید و حرارت دهید تا به جوش آید , کف روی آن را بگیرید . حرارت را کم نمایید تا برنج حدود 10 دقیقه با حرارت ملایم بجوشد و گاهی هم بزنید تا آب پرتقال جذب شود .
 
2. به تدریج شیر را به آن اضافه نموده , غلاف وانیل و زنجبیل تازه را افزوده و 30 دقیقه دیگر آهسته مواد را بجوشانید و مرتب هم بزنید تا شیر جذب شده و برنج نرم شود . قابلمه را از روی حرارت بردارید , زنجبیل و غلاف وانیل را از آن خارج نمایید .
 
3. نیمی از شکر , نیمی از خامه و کره را با برنج مخلوط نموده و تا زمانی که شکر حل شده و کره آب شود , به هم زدن ادامه دهید . اجازه دهید برنج خنک شود . سپس باقی مانده خامه را اضافه نموده هم بزنید . مخلوط را به کاسه ی مخصوص سرو انتقال داده و روی کاسه را بپوشانید و در دمای اتاق , کنار بگذارید .
 
4. پوست پرتقال ها را جدا نمایید و نگه دارید . هنگام کار با پرتقال ها دست خود را روی یک کاسه بگیرید تا آب پرتقال ها داخل آن بریزد . هسته ی آنها را خارج نمایید . پره های پرتقال را از پوستشان بیرون آورده , داخل کاسه بریزید و با شربت و مربای زنجبیل مخلوط نمایید . مخلوط را برای سرد شدن داخل یخچال قرار دهید .
 
5. در همین فاصله , پوست پرتقال ها را باریک رشته نموده و حدود 1 دقیقه در آب خیس نمایید . آن ها را آبکش نموده و بشویید . 225 میلی لیتر آب را با باقی شکر بجوشانید . رشته های پوست پرتقال را اضافه نموده و با حرارت کم بجوشانید تا حجم شربت به نصف کاهش یابد , سپس اجازه دهید خنک شود .
 
6. پودینگ را در ظرفی زینتی یا فنجان های بلور جداگانه برای هر نفر سرو نمایید . با پرتقال سرد شده تزیین نموده , سپس کارامل پوست پرتقال را روی پودینگ ها قرار داده و زنجبیل آسیاب شده را روی آن بپاشید .

آشپز باشی

مطالب مرتبط :

طرزتهیه دسر های میوه ای شکلاتی, بسیار لذیذ و مجلسی! +عکس

دسر موزاییکی خوشمزه و شیک نسکافه و قهوه!+عکس

فرنی با کادایف ، دسر عالی به سبک ترکیه ای!+عکس

تبلیغات

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق [email protected] تخلف اطلاع دهید.

جستجو های اخبار روز

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار