لقمه های روبانی رزماری – فینگر فود

1395/02/08

آموزش آشپزی ، سایت آشپزیانواع دسر ، پیش غذا،دسرهای خوشمزه

فینگر فود برای مهمانی,فینگر فود برای تولد,نان پنیر و رزماری

فینگر فود برای مهمانی,فینگر فود برای تولد,نان پنیر و رزماری,لقمه های پنیر و رزماری,پیش غذا,اپتایزر,غذای لقمه ای,فینگر فود با خمیر هزار لا,نان پنیر مارپیچی

لقمه های روبانی رزماری – فینگر فود

زمان آماده سازی : 15 دقیقه

زمان کل : 1 ساعت و 12 دقیقه

مواد لازم برای 18 سرو

پنیر رومانو رنده شده

یک چهارم فنجان

خمیر هزار لا

1 ورق حدود 260 گرم

برگ تازه رزماری خرد شده

2 ق غ

سیخ چوبی 20 سانتی

18 عدد

 طرز تهیه :

در این مقاله از آکاایران شما را با طرز تهیه لقمه های روبانی رزماری – فینگر فود آشنا میکنیم .

فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود .

روی سطح کار 2 ق غ پنیر بپاشید .

روی سطحی دیگر خمیر را باز کنید و با قلم مو رویش کمی آب بکشید و از قسمت مرطوب خمیر را روی پنیر بگذارید و روی سطح دیگرش دوباره با قلم مو آب بکشید و رویش باقیمانده پنیر و رزمماری را بپاشید و با وردنه رویشان بکشید تا به خمیر بچسبند .

خمیر را از قسمت طولی به 18 نوار 1 سانتی برش بزنید و هر نوار را به صورت آکاردئونی به سیخ بکشید و سپس در سینی فر بچینید و به مدت 15 دقیقه در فر بگذارید بپزند و طلایی شوند . 2 دقیقه روی توری سیمی بگذارید از حرارت بیوفتند سپس با دقت سیخ های چوبی را از نان ها در آورده و سرو نمایید .

مترجم : سمانه طبسی

تهیه و ترجمه اختصاصی آکاایران


تبلیغات

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق info@morix.ir تخلف اطلاع دهید.

جستجو های اخبار روز

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار