ماهی متو سوخاری -آکا

1395/02/03

آموزش آشپزی ، سایت آشپزیغذاهای دریایی انواع ماهی

در این پست از سایت آکاایران به شما طریقه ی درست کردن ماهی متو سوخاری را آموزش میدهیم ، امیدواریم که مورد توجه شما قرار گیرد.

آموزش 

ماهی متو سوخاری,دستور تهیه 

ماهی متو سوخاری,تهیه 

ماهی متو سوخاری

آموزش ماهی متو سوخاری,دستور تهیه ماهی متو سوخاری,تهیه ماهی متو سوخاری,روش تهیه ماهی متو سوخاری,ماهی متو سوخاری خوشمزه,ماهی متو سوخاری

ماهی متو سوخاری

مواد لازم ماهی متو سوخاری :

طرز  تهیه ماهی متو سوخاری :

*. به نقل از آکاایران : ماهی را از گردن برش دهید استخوان ها را در آورده داخل شکم ماهی را تمیز کنید سپس شسته و خشک کنید. سرکه , نمک و فلفل را مخلوط نموده با قلم مو روی بدن وداخل شکم ماهی بمالید . تخم مرغ ها را در ظرف ریخته کمی با چنگال بزنید.

*. سپس ماهی ها را در آرد بغلطانید بعد در تخم مرغ زده, در آخر پودر سوخاری آغشته کنید در یک ماهی تابه روغن ریخته روی حرارت بگذارید. ماهی ها را در روغن سرخ کنید بعد از آنکه طلایی شد از روغن خارج کنید سپس با کره سبزیجات سرو کنید

خواص تخم مرغ :

*. تخم مرغ غذاهای دریایی انواع ماهی - بسیارغنی پروتئین است. ارزش بیولوژیکی پروتئین تخم مرغ بسیار بالاست و نسبت به سایر منابع پروتئینی مثل لبنیات، گوشت ها و حبوبات غنی تر است. پروتئین تخم مرغ دارای تمامی اسیدآمینه های ضروری برای سلامتی بدن می باشد.

*. بنابراین مصرف تخم مرغ با سایر موادغذایی که از نظر پروتئینی فقیر هستند مانند نان ، برنج و غلات، باعث تکمیل ارزش پروتئینی غذا می شود.12.5 درصد وزن تخم مرغ را پروتئین تشکیل می دهد و هم در زرده و هم در سفیده وجود دارد. ولی بیشتر در سفیده تخم مرغ و به نام آلبومین وجود دارد.

اختصاصی آکاایران


تبلیغات

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق info@morix.ir تخلف اطلاع دهید.

جستجو های اخبار روز

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار