طرز تهیه منوی *ولنتاین 2016 * شماره 3: بارک های شکلاتی ولنتاین - آکا



برای این شکلاتها به قالب سیلیکونی که برای سایر شکلاتها استفاده میشه و در خیلی از رسپی های سایت داشتیم و امتحان کردین نیاز داریم.
,طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,انواع کیک و بیسکوئیت و شکلات
بنا به گزارش آکاایران : داخل قالب ها ترافل و شکلات ، M&MS وترافل رنگی و.... هر شکلات و ترافلی که خودتون دوست دارید میریزیم
,طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,انواع کیک و بیسکوئیت و شکلات
شکلات سفیدمون رو به روش بن ماری آب میکنیم.
,طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,انواع کیک و بیسکوئیت و شکلات
و روی ترافل و ... که آماده کردیم میریزیم. داشتن سرعت عمل خیلی مهمه.
به مدت نیم الی یک ساعت در یخچال قرار می دهیم تا کاملا خودشو بگیره.
,طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,انواع کیک و بیسکوئیت و شکلات

بارک شکلات & بیسکویت
,طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,انواع کیک و بیسکوئیت و شکلات
ایده بعدی مشابه دستور ی هست که در منوی یلدا داشتیم
لینک دستور
,طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,انواع کیک و بیسکوئیت و شکلاتsooran.com
در ظرف مورد نظر سلفون میکشیم. کف ظرف بیسکویت میچینیم.
همون روش قبلی رو اینجا انجام میدیم.
به روش بن ماری شکلاتمونو آب میکنیم
,طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,انواع کیک و بیسکوئیت و شکلات
اینجا ازشکلات تک رنگ استفاده شده میتونید با سفید هم ترکیبی کار کنید.
,طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,انواع کیک و بیسکوئیت و شکلات
بعداز اینکه شکلاتها رو روی بسکوییت ریختیم ترافل /اسماتیز و.... میپاشیم.
,طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,انواع کیک و بیسکوئیت و شکلات
میتوانید از انواع مغزها هم استفاده کنید.
مثل شکل زیر
,طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,انواع کیک و بیسکوئیت و شکلات
از دو رنگ شکلات + بادام استفاده شده
,طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,انواع کیک و بیسکوئیت و شکلات
,طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,انواع کیک و بیسکوئیت و شکلات

روش ساده بدون بیسکوییت هم میشه استفاده کرد .
شکلاتو آب میکنید کف ظرفی که کاغذ روغنی پهن شده میریزید و روی ان ترافل و... میپاشید بعد داخل یخچال میذارید تا زمانی که خودشو بگیره
,طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,انواع کیک و بیسکوئیت و شکلات
,طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,انواع کیک و بیسکوئیت و شکلات
,طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,انواع کیک و بیسکوئیت و شکلات

همه روش های گفته شده عینا تکرار میشه منتها با آبنبات و انواع پاستیل های شکری ....
,طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,انواع کیک و بیسکوئیت و شکلات
,طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,انواع کیک و بیسکوئیت و شکلات
,طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,انواع کیک و بیسکوئیت و شکلات
نکته: زمان بسته شدن شکلات ها باتوجه به دمای محیط / فصل و دمای یخچال متغیر می باشد.
ضمیمه:
منوی ولنتاین شماره 1 : بروانیز
,طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,انواع کیک و بیسکوئیت و شکلاتsooran.com
منوی ولنتاین شماره 2: بلوندی
,طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,انواع کیک و بیسکوئیت و شکلاتsooran.com
ولنتاین مبارک :)
,طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,انواع کیک و بیسکوئیت و شکلات

تبلیغات

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق info@morix.ir تخلف اطلاع دهید.

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار